För elever och vårdnadshavare

Välkommen till Västra hamnens skola!

Under fliken "För elever och vårdnadshavare" hittar du fler flikar som du som vårdnadshavare kan tänkas behöva använda.

Saknar du information kring skolan, går det bra att kontakta Maria Johansson, skoladministratören på telefon: 040-34 92 22.

För sjukanmälan se fliken Sjukanmälan

Mer information hittar du på vår officiella hemsida : Västra hamnens skola

Information om inlämningsuppgifter, ämnesplaneringar och prov hittar ni under flikarna Classrom, där finns en kalender för varje klass där alla elevernas uppgifter i olika Classroom är samlade.

Den 3 maj är det premiär för grundskoleförvaltningens nya e-tjänst där vårdnadshavare till elever i förskoleklass, grundskola och grundsärskola kan ansöka om skolskjuts.

Nytt inför nästa läsår är att även förskoleklasselever kan få skolskjuts, att avståndsvillkoren har ändrats och att den centrala skolplaceringsenheten beslutar om rätten till skolskjuts. ­­

Vi vill uppmärksamma er på att det finns information om skolskjuts inför läsåret 2018/2019 på Komin och malmo.se.

Skolskjuts på Komin

www.malmo.se/skolskjuts